<
<
fi
en CN
fi
en CN

Teollisuus ja julkispalvelut

Jos etsit ideasta markkinoille -ratkaisun tuottajaa, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan IoT-haasteesi, ota yhteyttä meihin.

Jopa raskaimmat teollisuudenalat tarvitsevat nykyään ohjelmistoja. Olipa kyseessä kone tuotantolaitoksessa, harvesteri metsässä, taikka vesi- tai sähkölaitos, on niiden toiminta vahvasti riippuvaista ohjelmistoista. Automaation, robotiikan ja esineiden internetin (IoT) osaamisella olemme rakentaneet asiakkaillemme monia menestystarinoita myös näillä toimialoilla. Esimerkkeinä kattava IoT-ratkaisu Lännen -monikäyttökoneille, vesilaitoksen tietoliikennealusta, joka integroi tiedot vesilaitoksen putkista ja venttiileistä, tai IoT-Edge-ratkaisu kaasun mittaus- ja diagnostiikkalaitteille.

Jos etsit ideasta markkinoille -ratkaisun tuottajaa, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan IoT-haasteesi, ota yhteyttä meihin.

Miksi valita juuri Symbio kumppaniksi?

  • Sitoudumme aidosti projekteihin ja voit luottaa meihin. Ratkaisumme ovat joustavia ja pystymme reagoimaan nopeasti teknologioiden muutoksiin.
  • Meillä on pitkä kokemus monien teollisuusyritysten kanssa laitteistoja ja ohjelmistoja yhdistävien projektien toteuttamisesta.
  • Intohimomme laadukkaaseen ohjelmistoon ajaa meidät poikkeuksellisiin tuloksiin projektin koosta riippumatta.

Mikä Symbio?

Olemme Symbio, globaali teknologiapalveluyritys, joka luo ohjelmistoja ja laitteistoja yhdistäviä ratkaisuja. Symbio on osa VXI Global Solutionsia, joka on johtava globaali asiakaspalvelualustojen toimittaja. Yhdessä tarjoamme ainutlaatuisen näkökulman asiakaskokemuksen kehittämiseen. Teknologiaosaaminen ja asiakasapalvelun syvällinen asiantuntemus yhdessä mahdollistavat innovatiivisten ratkaisujen luomisen asiakkaillemme. Ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti käyttäjäkokemuksen pilvi- ja reunalaskentateknologioihin.

Lue lisää

Autoteollisuus Asiakaskokemuksen hallinta Finanssiala Liikkumisen palvelut ja matkailu Kaikki