Tietosuojaseloste

Seloste päivitetty 6.4.2018.

Symbio kunnioittaa yksityisyyttäsi

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, milloin ja kuinka me (jäljempänä myös ”Symbio”) keräämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja käyttäessäsi internetsivujamme. Toimintamme perustana on yksityisyytesi kunnioittaminen, ja noudatamme henkilötietojen käsittelyssä siihen sovellettavia lakeja, kuten Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta sekä Suomen henkilötietolakia.

Tämä tietosuojaseloste täydentää siihen liittyvää rekisteriselostetta, jonka löydät täältä. Seloste on jaettu seuraaviin osa-alueisiin:

  • Meistä
  • Mitä henkilötietoja keräämme?
  • Mihin henkilötietoja käytämme?
  • Miten henkilötietoja käsitellään?
  • Miten henkilötietoja säilytetään ja kuinka kauan?
  • Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?
  • Evästeistä
  • Kuinka voin vaikuttaa henkilötietojeni käsittelyyn?
  • Kuinka tätä tietosuojaselostetta päivitetään?
  • Miten meihin saa yhteyden?

Meistä

Symbio on vuonna 1994 perustettu globaali ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistuskumppani. Autamme asiakkaitamme rakentamaan digitaalisia tuotteita ja palveluita. Yritystoimintamme perustuu yksinkertaiselle periaatteelle: haluamme olla luomassa tulevaisuuden innovaatioita, jotka parantavat ihmisten arkea ja takaavat asiakkaidemme kilpailukyvyn.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Sinusta voidaan kerätä seuraavia henkilötietoja sivujamme käyttäessäsi:

Antamasi tiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys
  • Muut sivuillamme oleviin lomakkeisiin kirjoittamasi tiedot
  • Suostumuksesi yhteydenottoon sähköpostilla tai puhelimitse

Valitset aina itse, jaatko edellä mainitut tiedot kanssamme, esimerkiksi uutiskirjeemme tilauksen yhteydessä.

Sivujemme käytöstä kerätyt tiedot

Hyödynnämme kolmansien osapuolten palveluita sekä evästeitä keräämään tietoja koskien sitä, kuinka käytät internetsivujamme. Näitä tietoja ovat muun muassa:

Käyttäjän tulotapa sivustolle

  • Selain- ja laitetieto
  • Evästetunniste
  • Sivustolla vietetty aika
  • Maantieteellinen sijainti
  • IP-osoite

Mihin henkilötietoja käytämme?

Käsittelemme henkilötietojasi vain seuraaviin käyttötarkoituksiin.

Uutiskirjeemme lähettäminen
Käytämme uutiskirjeen tilauslomakkeella meille antamiasi henkilötietoja uutiskirjeen lähettämiseen. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen kunkin uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta.

Markkinointimme kehittäminen ja kohdentaminen
Käytämme meille antamiasi ja sivujemme käytöstä kerättyjä henkilötietoja markkinointiviestintämme kehittämiseen ja kohdentamiseen. Saatamme olla sinuun yhteydessä myös puhelimitse.

Internetsivujemme sisällön ja rakenteen kehittäminen
Hyödynnämme henkilötietojasi myös internetsivujemme sisällön ja rakenteen jatkuvaan kehittämiseen, jotta voimme tarjota sinulle räätälöityä tietoa palveluistamme.

Miten henkilötietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietoja aina kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. Varmistamme sopimusjärjestelyin, että kumppanimme, jotka osallistuvat henkilötietojesi käsittelyyn, noudattavat samoja lainmukaisuuden ja yksityisyyden kunnioittamisen periaatteita. Tämä koskee myös tapauksia, joissa henkilötietojasi käsitellään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Miten henkilötietoja säilytetään ja kuinka kauan?

Säilytämme henkilötietojasi yleisesti hyväksyttyjen teknisten ja hallinnollisten tietoturvakäytäntöjen mukaisesti. Rajaamme pääsyn henkilötietoihisi vain niille työntekijöille ja kumppaneille, jotka tarvitsevat näitä tietoja tämän tietosuojalausekkeen mukaiseen käsittelyyn.

Säilytämme henkilötietojasi vain sen ajan, kuin on tarpeen kohdassa Mihin henkilötietoja käytämme? määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, tai pakottavan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Hyödynnämme seuraavien kolmansien osapuolien palveluita henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä. Kukin kumppaneistamme kuuluu Euroopan Unionin ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield –sopimukseen, joka turvaa henkilötietojesi käsittelyä Yhdysvalloissa. Voit lukea sopimuksesta lisää täältä.

Google Analytics
Google Analytics –palvelu kerää tietoja siitä, kuinka käytät internetsivujamme. Palvelu saattaa asettaa evästeitä selaimeesi ja lukea siellä jo olevia evästeitä. Lisätietoja palvelusta, siihen sovellettavista ehdoista sekä keinoista, joilla voit rajata mitä tietoja Google sinusta voi kerätä, voit lukea täältä.

Act-On
Act-On –palvelu on markkinoinnin automatisointityökalu. Hyödynnämme palvelua markkinointimme kohdentamiseen ja kehittämiseen. Act-On –palvelun tietosuojakäytäntöön voit tutustua täällä.

WP Engine
Internetsivumme toimivat WP Enginen ylläpitämissä palvelimissa. Olemme kuitenkin vastuussa palvelimille tallennettujen tietojen hallinnoinnista, eikä WP Enginellä ole oikeuksia käsitellä palvelimille tallennettuja tietoja muutoin, kuin mikä on tarpeellista sivujemme ylläpitämiseksi. WP Enginen tietosuojakäytäntöön voit tutustua täällä.

Yhteisöliitännäiset

Käytämme sivuillamme seuraavia yhteisöliitännäisiä (linkit vievät yhteisöpalveluihin sovellettaviin ehtoihin):

Nämä yhteisöliitännäispainikkeet näkyvät sivuillamme, mutta niiden sisältö tulee palveluntarjoajalta (kuten Google). Mikäli olet sisäänkirjautunut edellä mainittuun palveluun, näyttää liitännäinen sinulle räätälöityä sisältöä sivuillamme.

Pyrimme sopimusjärjestelyin pitämään huolen siitä, että yhteistyössä kanssamme olevat kolmannet osapuolet noudattavat alan ohjeistusta sekä voimassaolevaa lainsäädäntöä. Emme kuitenkaan vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä, vaikka sivuillamme olisikin linkkejä näihin sivustoihin. Suosittelemme siksi, että tutustut kaikkien käyttämiesi sivustojen ja palveluiden ehtoihin ja ohjeisiin.

Emme koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain niissä yhteyksissä, jotka on kuvattu tässä tietosuojaselosteessa.

Evästeistä

Käytämme sivuillamme evästeitä (”cookies”), jotka keräävät päätelaitettasi koskevia tietoja. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa päätelaitteellesi. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Lue lisää evästekäytännöistämme täältä.

Kuinka voin vaikuttaa henkilötietojeni käsittelyyn?

Voit vaikuttaa henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn tässä kappaleessa esitellyin keinoin.

Tietojen tarkastaminen
Olet oikeutettu tarkastamaan, mitä sinua koskevia henkilötietoja olemme tallentaneet. Voit myös pyytää virheellisten tietojen muokkaamista tai poistamista. Tällaisessa tapauksessa pyydämme, että otat meihin yhteyttä.

Evästeiden tyhjentäminen ja estäminen
Voit tyhjentää selaimeesi tallentuneet evästeet selaimen asetuksista. Voit myös estää evästeiden tallentumisen selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa sivujemme toimivuuteen ja käytettävyyteen.

Mainonnan kohdentamisen estäminen
Voit estää kolmansien osapuolten tekemän mainonnan kohdentamisen verkkokäyttäytymisesi perusteella. Mainonnan kohdentamisen estäminen ei vaikuta näytettyjen mainosten määrään vaan näytettyjen mainosten sisältöön. Kolmansien osapuolten mainonnan kohdentamisen voi estää täällä (Your Online Choices –palvelu).

Sähköisen suoramarkkinoinnin kieltäminen
Voit kieltää sähköisen suoramarkkinoinnin ottamalla meihin yhteyttä tai peruuttamalla suostumuksesi käyttäen tähän tarkoitukseen tarkoitettua valintaa, joka on osana markkinointiviestintäämme (”opt-out”-periaate).

Kuinka tätä tietosuojaselostetta päivitetään?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, minkä vuoksi päivitämme myös aika ajoin tätä tietosuojaselostetta. Saatamme päivittää selostetta myös lainsäädännön muuttumisen johdosta. Tästä syystä suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteeseemme säännöllisin väliajoin.

Miten meihin saa yhteyden?

Voit lähettää tähän tietosuojaselosteeseen liittyvät tiedustelut osoitteeseen:

Symbio Finland Oy
Keilasatama 5
02150 Espoo

tai

sähköpostitse marketing.fi@symbio.com.